Proton Lighting AB

Proton Group är en privatägd industrikoncern med företag i fyra affärsområden. Huvudkontor finns i Värnamo. Vi är idag verksamma inom branscher som fordonsindustrin, belysning och belysningslösningar för offentlig miljö samt ytbehandling för fordon, bygg- och verkstadsindustri.

Proton Lighting utvecklar, tillverkar och säljer belysning och belysningslösningar samt verkar som belysningsteknisk partner för den professionella marknaden. Utveckling, tillverkning och huvudkontor finns i småländska Värnamo och vi erbjuder produkter för utemiljö, industri, kontor, stormarknad, skola, bostad, butik med mera. Proton Lighting har mer än 70 års erfarenhet av offentlig belysning och är mest kända för varumärket Exaktor. Våra starka sidor är funktion, design och kundanpassning i kombination med ett starkt miljöengagemang.

Är du en duktig förhandlare som har lätt för att skapa goda relationer? Har du jobbat inom inköp, leverantörsutveckling eller sourcing och vill ta nästa karriärsteg? Vi behöver förstärka vårt Supply Chain-team med en strategisk inköpare och är nyfikna på dig.

Vi erbjuder dig en utmanande roll där du som strategisk inköpare har ansvar för att utveckla och säkra samarbetet med valda leverantörer och partners utifrån pris, kvalitet och logistik. Strategiskt inköp innebär ett säkerställande av lönsamheten för företaget idag och för framtida affärer.

Ditt uppdrag

  • Säkerställa kort- och långsiktig försörjning av material och tjänster
  • Utveckla strategiskt inköp med ökad andel trading och sourcing
  • Leverantörsvärdering, -utveckling och -uppföljning
  • Kvalitetssäkring av inköpsprocessen
  • Säkerställa effektiva och optimala materialflöden
  • Driva och delta i projekt inom inköp och produktutveckling.

Dina kvalifikationer

Vi tror att du har minst fem års erfarenhet från liknande befattning inom tillverkningsindustrin, gärna på en internationell marknad. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom produktutveckling, industriell ekonomi eller Supply Chain Management eller motsvarande.

Du har god kompetens inom leverantörs- och affärsförhandlingar. Du har arbetat strategiskt och operativt med inköp, processutveckling, projektledning och leverantörsutvärderingar. Du behärskar givetvis affärsmässig svenska och engelska i tal och skrift.

Resor ingår i tjänsten.

Dina egenskaper

Du har ett stort tekniskt intresse, är affärsorienterad och gillar att utveckla relationer och processer. Du tycker om förändring och att jobba i en miljö präglad av högt tempo och målfokus. Du är drivande, strukturerad, utåtriktad och en duktig förhandlare som har lätt för att skapa goda relationer.

Som person är du prestigelös samt kund- och lösningsorienterad. Att nå resultat och uppsatta mål är en självklarhet och du tar strategiska beslut som för organisationen framåt.

Har du frågor om tjänsten?
Vänligen kontakta Supply Chain Manager Moe Jalessi, telefon 0370-69 07 97.

Urval kommer ske löpande under processen så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Vi har gjort våra medieval i denna rekrytering och undanber oss att bli kontaktade av annonssäljare.Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Värnamo
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2018/28
Kontakt
  • Moe Jalessi, 0370690797
Publicerat 2018-12-13
Sista ansökningsdag 2019-01-14

Return to job vacancies